Blogin esittely


Hei ja tervetuloa kirjablogiini!

Olen toimenkuvaltani opiskelja ja lajiltani lukutoukka, ja tämä blogi on perustettu lajin edustajien yleisimmän hengenravinnon eli kirjallisuuden ja kirjojen arvostelulle. Fantasia, maaginen realismi ja paranormal romance ovat eniten makuuni, mutta ajoittain tartun myös dystopiaa, historiaa (kattaa sekä kauno- että tietokirjat) tai romanttista komediaa sisältäviin kirjoihin.

Pyrin myös kertomaan niistä kansiin kätketyistä aarteista, joita saan äidinkielen projekteihin. Tämä blogi on myös osa koulutyöskentelyäni, sillä lukudiplomin voi suorittaa kirjablogin kautta, aikaa vähän alle kaksi vuotta ja luettavana 15 kirjaa tietystä listasta. Eipähän ole sitä ongelmaa, ettei luettavaa löytyisi.

Lukuvalikoimani on siis aika laaja ja erikoinen, teen löytöjä niin kirpputoreilta kuin kirjakaupan hyllyiltä. Vaikka sanoin lukevani laajasti, minua on silti vaikea miellyttää, sillä etenkin paranormaalin romancen kohdalla olen tarkka. Muutenkin olen alkanut suhtautua epäilevästi ns. trendikkäisiin kirjoihin ja niiden matkimiseen. Silti lähelle sydäntäni ovat päässeet J.R Wardin Mustan tikarin veljeskunta ja Gena Showlaterin Manalan valtiaat (joiden suomentamatta jääneitä osia yritän lukea englanniksi).

Vaikka blogin pääasiallinen tarkoitus on kertoa mietteitäni lukemistani kirjoista, silti saatan kirjoitella myös muista harrastuksistani ja mielenkiinnonkohteistani, kuten mangasta, elokuvista tai tv-sarjoista.

Toivottavasti blogistani joku löytää uutta luettavaa tai uutta näkökulmaa vanhaan. Nauttikaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti